test
NL ENG

Diversen

Diversen akoestische oplossingen in en rondom uw kantoorgebouw, bedrijfskantine en werkplekken. Akoestiek beschrijft de eigenschappen die een gebouw, bedrijfskantine of werkplek heeft op het gebied van geluidsreflectie en -absorptie. Wat men verstaat onder een goede akoestiek is afhankelijk van de functie van de ruimte. Een groot open kantoorruimte met veel verschillende werkplekken kan veel geluidsoverlast veroorzaken. Om deze geluidsoverlast goed te lijf te gaan is het plaatsen van een goed akoestisch plafond met een hoge absorptie waarden erg belangrijk. De oplossing om duurzaam met akoestiek te combineren is het plaatsen van eilanden boven de werkplekken. Op deze manier word het geluid bij de bron aangepakt en kunnen er in de eilanden LED verlichtingen geplaatst worden. Bestaande archiefkasten kunnen ook bekleed worden met akoestische panelen, deze zorgen ervoor dat er een verminderde mate van geluidsweerkaatsing ontstaat in een betreffende ruimte. Deze panelen kunnen ook als schilderij of foto gebruikt worden in een kantoorruimte om zo een prettige werksfeer te creëren maar met de juiste absorptie waarden die gewenst zijn. Bureauschermen of overlegplekken zijn ook semi akoestisch en worden ook vaak ingezet om privacy, akoestiek en sfeer te combineren. De schermen en banken kunnen in tal van kleuren, designs en logos vervaardigd worden.

Een goede akoestiek verbetert de spraakverstaanbaarheid, zal het concentratievermogen en de productiviteit verbeteren en het stressniveau zal dalen wat tot minder ziekte verzuim zal bijdragen.
Zoals u kunt zien zijn er genoeg passende oplossingen op het gebied van akoestiek en wij van vanderTuin kunnen u hierbij helpen om dit te verwezenlijken.